Ademsessie

Ademsessie QLB

Onze adem is onze levensenergie, heel direct verbonden met ons gevoel. Onbewust zijn we in ons leven oppervlakkiger gaan ademhalen, waardoor we maar gedeeltelijk gebruikmaken van de ingeademde zuurstof.

Soms, als we angstig zijn of met oude pijnen of verdriet worden geconfronteerd, gaan we wat sneller en oppervlakkiger ademhalen. Of, als we schrikken, houden we letterlijk onze adem even in.

De Quantum Light Breath is gebaseerd op zeer verkwikkende oude meditatietechnieken. Tijdens een ademsessie sluit je de ogen en ga je heel bewust ademhalen. De ademsessie is als het ware een innerlijke douche. De blokkades die in je lichaam zitten, worden losgemaakt, je ademt ze uit. Door op een bewuste manier adem te halen doe je je lichaam in zijn totaliteit een groot plezier.

Meestal weet je op dat moment niet welke stukjes van de blokkade je opruimt. Dat is ook niet zo belangrijk. Belangrijker is dat je ervaart dat je meer ruimte krijgt en dat je je minder druk maakt over bepaalde zaken.

Zo ontstaat er ruimte voor positieve energie.

 

Het aantal deelnemers in een groep kan variëren van 4 tot 15 personen.

Bijeenkomsten zijn van 10:00 uur tot 11:00 uur. Aanmelden is noodzakelijk!

Kosten: € 7,50.

 

Heb je zelf een groepje van minimaal drie personen, dan plannen we samen een datum. Wil je liever niet in een groep….dat kan. Alleen gelden daar wel tarieven voor.

We zitten in principe op stoelen. Als je het prettig vindt om op een meditatiekussen te zitten dan kan dat ook. Trek gemakkelijk zittende kleding aan (vooral in je taille) en neem een paar sokken mee.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen middels het contactformulier. Of je kunt even bellen naar 0031-(0) 495 851653 en vragen naar Carien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Stichting Carien - carien.org