Age of Aquarius

4-4-2012

Sinds 1992 meten wetenschappers van onder meer Dugway Proving Grounds in Utah (U.S.A.), wel degelijk een kosmische straling van maar liefst 320 duizend triljard elektronische volts. Dat zijn de energieën waarvan de wetenschap dus in staat is om ze te meten. Maar van vele kanten gaan geluiden op dat het grootste deel van de kosmische straling, en de daarmee gepaard gaande veranderingen, gebeurt op een trillingsniveau dat onbekend is aan en (nog) niet meetbaar is door de wetenschap. Meten is dus niet altijd weten, hoewel de mens zelf toch in staat blijkt deze energieën via zijn geest, hart en emoties waar te nemen. (Zie ook onderaan dit artikel, onder het kopje: Symptomen van Photon Belt-straling.)

Het Britse conspiracy-fenomeen David Icke trekt in 1996 de conclusie dat de Photon Belt verantwoordelijk is voor deze kosmische straling. “De toenemende en duidelijke veranderingen in ‘s werelds weerpatronen zijn niet het gevolg van het broeikaseffect. Zij worden veroorzaakt door de vibrationele veranderingen die de energievelden van de Aarde beïnvloeden.” De weerseffecten, meent Icke, zullen de komende tijd (in de transitionele periode) alleen maar groeien. Deze beweringen zijn inmiddels grotendeels bevestigd door (o.a.) de Amerikaan David Wilcock, die met zijn heldere, onderzoekende geest eveneens ‘een fenomeen’ wordt genoemd.

Roger Highfield, journalist van de Londense Daily Telegraph, berichtte al een jaar eerder, op 5 juli 1995, in het artikel ‘Hunt for the Most Powerful Particle of All’: “Iets in de ruimte, niemand weet wat, werpt hoge energiedeeltjes rond in het universum, in dit geval de meest geladen deeltjes ooit door wetenschappers waargenomen. Zelfs niet een explosie van de meest krachtige ster kan daar de oorzaak van zijn. Sterker nog, gangbare theorieën zeggen dat deze deeltjes niet eens zouden kunnen bestaan.”

Dat ‘iets’ in de ruimte zou derhalve de Photon Belt kunnen zijn. En het is een feit dat ons zonnestelsel zich momenteel door deze gordel beweegt; waarbij de effecten van deze energieën meer en meer gevoeld zullen worden in termen van fysieke veranderingen (bijvoorbeeld het weer en geologische onrust) en, de wortel van alle verandering, het ontwaken van de menselijke geest.

Catastrofes worden voornamelijk gecreëerd door de mens zelf.* *Noot MD: Dit kopje, ‘Catastrofes …’ wordt in dit artikel verder niet toegelicht, maar is wel een heel belangrijke opmerking. Velen zijn van mening dat een groot deel van de op aarde aangerichte ‘catastrofale weerstoestanden’ in feite het gevolg zijn van kwaadwillend menselijk handelen, dus menselijke manipulatie van de atmosfeer. Zie evt. het andere document onder ‘Het Complot’ c.q.‘New World Order’.

De cyclus waarbinnen ons zonnestelsel momenteel beweegt, levert meer licht en energie op dan voorheen. Russisch onderzoek toont aan dat de rand van onze heliosfeer (het gebied waarin de zonnewind de overheersende stroom van deeltjes is) tot duizend keer meer oplicht. Ook de planeten binnen ons zonnestelsel geven tot drie keer zoveel licht af door het binnengaan van de Photon Belt, en alle ondergaan atmosferische veranderingen. Dit is door talloze wetenschappers onderzocht en bevestigd. De vraag is natuurlijk hoe dit de Aarde beïnvloedt.

De Maya’s hebben met hun kalender aangetoond, vertelt onderzoeker David Wilcock, dat versnellingen van fysiologie en bewustzijn plaatsvonden in voorspelbare cycli. Wilcock ziet een relatie tussen de 26.000-jarige Maya-kalender en de 26-miljoenjarige sprongen die de evolutie neemt. De Amerikaan stelt vast dat elke 26 miljoen jaar al het leven op Aarde plotseling tot (stil)stand kwam, of een metamorfose doormaakte.

Aminozurensoep.

Een van de tot nu toe meest overtuigende bewijzen dat de Photon Belt universeel creatief bewustzijn vertegenwoordigt, is afkomstig van Tim Harwood. Hij vraagt aandacht voor dit bewustzijn dat volgens hem verantwoordelijk is voor de spontane transformatie en ontwikkeling van levensvormen op Aarde. De natuur kent wonderlijke fenomenen, zoals een rups die vlinder wordt. Nadat de rups zich verpopt, lost hij op in een soep van aminozuren om vervolgens te assembleren tot vlinder. Deze soep bevat geen enkel ingrediënt dat herkenbaar is als cel of DNA. Maar als het moment daar is, zorgt een torsie-achtige levensgolf, qua vorm gelijk aan de Photon Belt, dat het DNA zich opnieuw vormt. Binnen enkele dagen ontstaan er cellen die de vlinder bouwen.

De conclusie van David Wilcock is dat wij mensen, net zoals deze verpopte rupsen, nu onze metamorfose beginnen. “Wij worden momenteel opnieuw geprogrammeerd door het Galactische Centrum. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de DNA-molecule in feite programmeerbare hardware is. Verander je de energiegolf die er doorheen gaat, dan zal die het DNA in een volstrekt nieuwe vorm coderen”.

<<   >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Stichting Carien - carien.org