Verandering

30-5-2012

[Crop circle at Cherhill White Horse, Nr Calne, Wiltshire. Reported 27th July].
Noot MD: deze graancirkel wilde ik je niet onthouden. Hij is van 27 juli 2011.
De Canadese 2012-deskundige Steve Beckow publiceerde hem op z’n site en schreef erbij: “Hey, we’re people too! We have hopes and dreams too. We raise kids and go on vacations. We take a moment out and put our feet up. What did you think? We’re not human?”

Verwacht wordt dat buitenaardsen publiekelijk contact met ons zullen maken. We worden hier al voorzichtig op voorbereid. Graancirkels die de mensheid en de aarde helpen in hun evolutieproces zijn tevens speldenprikjes van buitenaardsen om onze geloofsovertuigingen m.b.t. buitenaards leven te veranderen. Op 5 maart 2004 heeft het Mexicaanse leger nog beelden gemaakt van UFO’s in formatie. Een en ander is erkend door de regering van Mexico. Noot MD: het aantal UFO-sightings is de afgelopen jaren geëxplodeerd. Dit omdat de ET’s ons langzaam aan het voorbereiden zijn op contact. Kijk bv. op Youtube en je komt om in de filmpjes. Of bekijk het (levens)werk van de Mexicaan Jaime Maussan, o.a. hier.

Vele mensen zijn al fysiek bezocht. Maar ja, vertel dat maar eens tegen je buurman. In vorige levens werd je voor gek verklaard en liep je het risico op een brandstapel te eindigen. Nu we hier meer voor openstaan, komen steeds meer mensen naar ‘buiten’ met hun ervaringen.

Einde van het monetaire stelsel
Het monetaire stelsel zoals wij dat kennen zal instorten. Je ziet hiervan trouwens nu grote tekenen. De schulden van de USA zijn nog nooit zo hoog geweest. Daardoor verzwakt de positie van de Dollar. Steeds minder landen zijn bereid om kredieten te verschaffen aan de USA om zo de Dollar kunstmatig sterk te houden. Een van de Maya-kalenders voorspelt dat we mentaal boven het concept van zowel tijd als geld zullen uitstijgen en dat ons DNA zal veranderen.

Veranderingen in ons DNA
In de huidige vorm van ons biologische lichaam moeten wij een verjongingsproces en heractivering van het DNA ondergaan om het volgende niveau van de menselijke evolutie te bereiken. Sommigen, waaronder Channie West, ambassadrice Universal White Time Healing voor de Aarde, zeggen dat diegenen die mee ascenderen met de aarde naar de vijfde dimensie, hun lichaam geleidelijk terugbrengen naar een leeftijd van ongeveer 30 jaren.

Naast ons gewone DNA bezitten wij allemaal 5 paar virtuele DNA-strengen. De verbindingen tussen onze virtuele DNA-strengen en onze ‘gewone’ strengen DNA zijn door allerlei invloeden geblokkeerd. Er is veel geschreven over het belang en de functie van deze strengen. Duidelijk is dat heractivering van deze strengen essentieel is in ons evolutieproces. De blokkades van deze strengen zullen de komende jaren verdwijnen. Door deze heractivering zullen o.a. onze heldere vermogens toenemen. Onze cellen zullen anders en sneller delen en onze gedachten, woorden en daden zullen ongeremd in onze stof komen. Dus denk, spreek en handel positief! Alle nieuwgeboren kinderen zullen telepathisch begaafd zijn. Ze zijn intelligenter, enorm intuïtief en zullen de leiders zijn van de toekomst.

Maatschappelijke onrust
Doordat we bezocht gaan worden door buitenaardsen en het monetaire stelsel langzaam maar zeker instort, zullen diegenen die nu controle en macht hebben en willen behouden (zoals schaduwregeringen, het leger en het Vaticaan) wellicht onzeker worden en alles in het werk stellen om hun repressieve controle te behouden.

<<   >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Stichting Carien - carien.org