Deze nieuwe fase

19-9-2012

Lieve mensen,
Dit is de laatste bijdrage van Marieke Das aan deze blog. Zoals eerder vermeld heeft Marieke een lijvig werk over de ascensie nagelaten, een werk dat nu volledig op de website is geplaatst. We hebben er acht maanden wekelijks van mogen genieten, ikzelf vooral omdat het zo diep in haar hart zat. Zij liep er totaal warm voor. Dat deelt niet iedereen met haar, maar vast staat wel dat er iets aan het veranderen is op de wereld. Wij mogen nu allemaal een stukje spiritueler worden en het was voor Marieke een genot en een voorrecht om daar zo diep mee bezig te zijn.
Jules

Energiegolven in het lichaam
Tijdens moleculaire transformatie zal er een verhoogde energiestroming merkbaar zijn in het lichaam. Vooral in het onderste deel van de ledematen, de aanhechtingen van de ruggengraat en bij de lumbalen in de lendestreek. Sommige mensen kunnen overmatig transpireren en migraineachtige hoofdpijnen ondervinden. Je kunt een verhoging van energie ervaren wanneer je met nieuwe gedachten speelt. Het is goed om hierop te letten. Tijdens dit transformatieproces zal het manifesteren van gedachten namelijk sterk vergroot worden en sneller verlopen dan ooit tevoren. Probeer daarom alleen positieve gedachten door te laten.

Bewegingsgewoonten
Naast een goede voeding en veel puur water is beweging uitermate belangrijk, zoals lopen, joggen, rennen, zwemmen, fietsen. Ook dansen is een goede beweging omdat vele energiepaden in het lichaam daardoor worden vrijgemaakt.

De ogen
Het witte deel van de ogen kan langzamerhand van kleur veranderen. Ietsjes donkerder waardoor soms een bruin of groene tint ontstaat en soms doorschoten met het bloedrood waardoor soms een zachtroze tint ontstaat. Dit komt door de toegenomen doorstroming van het bloed vlakbij de oppervlakte van het oog. In het begin kan door een verhoogde nierwerking (afvoeren van afvalstoffen) het zicht verminderen. Op den duur zal het zicht beter worden en zal ook het waarnemen van dimensies gepaard gaan met het openen van het derde oog.

Het hoofd
Wanneer je begint te veranderen komen er delen van het celweefsel los. In je hoofd, je schedel zijn vele structuren opgebouwd uit mineralen die nu door het transformatieproces worden afgestoten. Dit afgestoten materiaal komt uiteindelijk via de wervelkolom en de zenuwbanen in het celweefsel. Wanneer dit materiaal verwerkt wordt door het lichaam ontstaan verstoringen en oncomfortabele gevoelens in het hoofd, de ogen, de wervelkolom en het zenuwstelsel, zoals duizeligheid, hoofdpijnen en een druk in het hoofd (meestal van achter naar voren). De eerste plaats waar de mutatie begint is in het DNA van de hersenen. Dit veroorzaakt een mogelijk minder functioneren van sommige hersenfuncties. Het zicht wordt aangetast, hoofdpijnen komen op, het gehoor zal veranderen en de mogelijkheid om scherpzinnig te zijn wordt van tijd tot tijd aangetast. Het hoofd begint letterlijk voorzien te raken van materiaal dat kortsluiting kan veroorzaken. Wanneer je dergelijke symptomen ervaart ligt dit dus aan het losmaken en afvoeren van de overbodige materialen. Een gevolg hiervan is verandering in je humeur. Soms kan je in een opperste stemming zijn en beschikken over veel energie en plotseling kan dit omslaan in een depressie op het moment dat een stukje van je oude wereld als het ware wordt losgeweekt uit je lichaam. Ook kunnen er verstoringen van de oren en de sinus ontstaan als teken van celtransformatie. Dit zijn verstoringen (verkoudheid, neusloop, hoofdpijn) die door steeds meer mensen worden ervaren. Grote veranderingen in de sinus zijn noodzakelijk omdat die in belangrijke mate zorgen voor het creëren van balans in het lichaam. En omdat het lichaam door de transformatie van de cellen uit haar balans geraakt worden deze gebieden overgevoelig voor heel veel invloeden van buitenaf zoals biologische toevoegingen die niet van natuurlijke aard zijn. Dit kan ook reden zijn voor het gebruik van goede gezonde voeding en veel puur water.

Het gehoor
Ons muzikale gehoor zal vergroot worden. We zullen in staat zijn de huidige niet hoorbare tonen van Gods creatie in en om ons heen wel te kunnen horen. Door het kunnen horen van deze ‘nieuwe’ tonen zal ons vertrouwen in God veel groter worden. Het waarnemen van ringelende geluiden en verschillende soorten tonen in de oren kan duiden op berichten van entiteiten van andere dimensies. Duidelijke informatie van deze bronnen wordt je gepresenteerd op het moment dat je er op je spiritueel pad voldoende aan toe bent.

Het hart
Omdat ons hart gelijk wil lopen met de steeds verder veranderende hartslag van de aarde, kun je van tijd tot tijd hartkloppingen ervaren. En veranderingen in het weefsel van de hartspier zullen zich voordoen. Het zal lijken alsof het weefsel zich enigszins verbreidt ten gevolge van het afnemen van de dichtheid van hartspier. Deze verandering zal het hart toestaan langer te functioneren met een bereik tot 150 jaren. Het gebruikelijke patroon van de hartslag zal de komende jaren toenemen met zo’n 3 tot 4 slagen. Wel kan er vanwege de grote toename van licht- en liefdesenergieën een vernauwing om het hart ontstaan als gevolg van de beperkende reactie van de mensen op die energieën. In plaats van acceptatie zet men zich in vele gevallen af tegen deze nieuwe energieën die ons eigenlijk vragen om te veranderen. Meer hartaanvallen en ziektepatronen kunnen hierdoor ontstaan omdat emoties nog dieper worden weggestopt. Dit kunnen we voorkomen door ons bewust te zijn van de energieën die nu een rol spelen, en door het openzetten van de deuren naar onze emoties en diep weggestopte angsten. De energieën dwingen ons om te veranderen. Evolutie is immers veranderen. Wanneer wij dit natuurlijke proces tegenwerken ontstaat er een frictie tussen je eigen vasthoudende energieën van lagere frequenties en de energieën die zich nu aanmelden met steeds hogere frequenties. Door niet te willen ‘loslaten’ werk je dit proces tegen en maak je het fysieke lichaam ziek. En wanneer je dit tegenwerken lang genoeg volhoudt dan kan er definitieve afbraak ontstaan in of aan je lichaam.

Hete en koude temperatuurwisselingen
Vanwege de transformatie van de cellen zullen steeds vaker temperatuurwisselingen in het lichaam worden ervaren. Ook omdat de bloeddoorlaatbaarheid vergroot wordt en het bloed dichter tot de oppervlakte van onze huid kan doordringen zal de ervaring van warmer voelen ook toenemen.

Verandering in het geheugen
Steeds meer mensen kunnen zich afstemmen op de ongeziene krachten en golflengtes van het universum. Ze raken zo langzaam in staat om zich te transformeren tot een nieuw soort wezen. De inkomende pulsaties van energie beïnvloeden de cellen van onze mentale, emotionele en spirituele lichamen. Op den duur zal dit vlagen van herinneringen uit het verleden en van de toekomst en van andere realiteiten voortbrengen. Door de veranderingen in de menselijke mind door deze kosmische krachten zal ons innerlijk een steeds grotere rol gaan spelen. Onze capaciteiten zullen veel groter worden. Op weg daarnaar toe zal het kunnen gebeuren dat je bezig bent te praten of te schrijven en van het ene op het andere moment vergeten bent waar je het over wilde hebben. Je kunt denken aan iets wat pas gebeurd is en toch een ontzettende moeite ondervinden om de herinnering op te halen. Steeds vallen er onderdelen weg. Wanneer je, hoe verder je komt in je nieuwe wijze van ‘zijn’, probeert om je op conventionele wijze iets te herinneren dan zal dat steeds moeilijker verlopen. Ons kortetermijngeheugen wordt steeds minder belangrijk en het kosmisch geheugen dat van permanente aard is neemt het over.

Menstruele krampen
Vrouwen kunnen een verlichting van hun menstruatie ondervinden (minder kramp) vanwege een minder sterke bloedstroom. Sommige zwangere vrouwen kunnen een gemakkelijkere bevalling hebben die korter duurt en minder zwaar en pijnlijk is.

Uittredingen uit het lichaam
Mensen kunnen meer uittredingen ervaren naarmate de transformatie van de cellen verder gaat. Langzaam zal dit verschijnsel maatschappelijk breder geaccepteerd worden. Omdat de sluiers tussen de dimensies steeds dunner worden, zal het ook vaker gebeuren. Weliswaar zullen degenen die er klaar voor zijn eerst door een aanpassingsperiode moeten gaan, maar steeds meer kunnen kontakten met deze hogere Rijken deel uitmaken van onze ervaringen. Ook onze slaap- en droompatronen zijn aan het veranderen. We verschuiven niet voor niets naar de realiteit van een hogere dimensie. Dit veroorzaakt een verwarring in ons tijdsbesef en het lichaam behoeft de slaap niet meer op dezelfde vaste tijden. Het slaappatroon kan totaal verstoord zijn. Soms kun je het met veel minder slaap doen en soms raak je maar niet uitgerust. Soms wil je lichaam overdag rusten en ’s avonds de slaap niet kunnen vatten. Veel mensen worstelen met dit probleem omdat het invloed heeft op gedragingen en prestaties. Probeer zoveel mogelijk gehoor te geven aan de momenten waarop je lichaam om rust vraagt. Als het even uitkomt neem het ervan. Door de transformatie is het ook noodzakelijk om rustperioden in te bouwen en geen onnodige uitputtingsslagen te leveren. Wanneer de meest intensieve transformatie achter de rug is zal ons lichaam met veel minder slaap genoegen nemen en toch heel veel extra energie overhouden. Tijdens de transformatie moeten we echter de tijdelijk verzwakte cellen ondersteunen in hun veranderingsproces. Wat zal gebeuren is dat wij de vrijkomende tijd (door minder te slapen) niet zullen gebruiken voor een vergroting van onze drukke derde dimensie-bezigheden. We zullen deze tijd vooral besteden aan onze verlichting, ons hogere zelf. Dit omdat we naar de realiteit van de vierde dimensie aan het verschuiven zijn. En daar zal de ervaring van dag en nacht een totaal andere zijn. We worstelen momenteel met de krachten van het verlopen van de derde dimensie en de krachten bij het binnenkomen van de vierde dimensie. Een deel van jezelf zit namelijk al in de realiteit van de vierde dimensie en probeert daarnaar te leven terwijl een ander deel, voor velen het fysieke lichaam, nog heel hard moet werken om die stap eveneens te maken. Je dromen kunnen daarom soms zo overrompelend zijn. Je bewustzijn verschuift regelmatig tussen meerdere realiteiten en dat kan verwarring opleveren en extra vermoeidheid. Tijdens deze nieuwe fase is het van groot belang om de tijd die je doorbrengt achter de televisie en de radio te verminderen. Zo voorkom je dat een deel van jezelf niet los kan komen van deze realiteit. Ook het verminderen van het elektrische licht zal je op den duur als prettig ervaren. In onze wereld zal er een vermindering van materiële noodzaak ontstaan en een vermeerdering van de tijd die we besteden aan spirituele ontwikkeling.

(Een compilatie van informatie uit verschillende bronnen)
Bron: Unitynet.nl

 

<<   >>

Eén gedachte over “Deze nieuwe fase

  • 24 september 2012 om 20:57
    Permalink

    Ik ben een tijdje van de computer weggebleven omdat ik liever in de mooie natuur vertoef. Maar nu ik dit lees, wordt het me een en ander duidelijk. Veel puzzelstukjes vallen samen. Ik wist al veel over de ascensie, en dat dit invloed heeft op je lichaam. Maar was het even uit het oog verloren bij mezelf. Zie rondom mij dat de wereld veranderd. En zelf ervaar ik meer kracht va energie en een energetisch contact met anderen, wat gewoon weg super is.
    Ik zal me wat meer bewuster moeten zijn van de veranderingen zodat ik het conventionele kan loslaten; dan zal ik het ok minder als een last ervaren…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Stichting Carien - carien.org