dus zo doen ze dat

HAARP

• Technologische vooruitgang wordt actief tegengewerkt. Vrije energie wordt al decennia lang effectief buiten het gezichtsveld van de massa gehouden, zodat de Nieuwe Wereld Orde aan de fossiele brandstoffen kan blijven verdienen en ondertussen de verwoesting van onze geliefde planeet gestaag doorgaat. Zie www.gammamanager.com voor een werkende supermagneet stroomconverter en bekijk http://topdocumentaryfilms.com/cold-fusion-fire-from-water/

• Ziektes als aids en vogelgriep werden bewust ontworpen. Er zijn al heel lang mogelijkheden voor genezing van bijvoorbeeld kanker en andere ziektes die een hoog sterftecijfer veroorzaken, maar die zijn niet vrijelijk voor iedereen beschikbaar. Een hoog sterftecijfer in combinatie met hoge verdiensten aan allerlei ziektes maakt de huidige situatie juist uiterst wenselijk in de ogen van de Nieuwe Wereld Orde. De gecombineerde winsten van de 10 farmaceuten in de Fortune 500 (35,9 miljard dollar) waren groter dan de gecombineerde winst van de 490 andere bedrijven (33,7 miljard dollar). Bekijk www.wanttoknow.info/healthcoverup Er zijn vele uitstekende alternatieven, zie o.a German New Medicine met een kankergenezingspercentage van 92%. Dr. Hamer, de geestelijk vader van deze nieuwe ziens- en geneeswijze werd dan ook zo tegengewerkt dat hij zelfs in de gevangenis belandde.

• Of je nu kijkt naar Irak, Vietnam of de Eerste of Tweede Wereldoorlog, de argumenten om een ander land aan te vallen zijn vaak gelogen of in scène gezet en beide kanten van het front worden vaak door dezelfde partij gefinancierd. In januari van 2008 stond er zelfs openlijk in de krant dat er door Amerikaanse topfunctionarissen maar liefst 935 keer(!) is gelogen in de aanloop naar de oorlog in Irak.

 In vrijwel alle landen zijn er alleen verkiezingen om het volk een idee te geven dat het kan kiezen. Campagnes van de kandidaten worden meestal gefinancierd door multinationals die onderdeel uitmaken van de Nieuwe Wereld Orde en de keuze van de kandidaat staat vooraf al vast. In onze fictieve democratie is het enige dat je bij verkiezingen ziet een installatieproces. Lees hier hoe het er in Nederland en andere landen aan toegaat. Voor een vrij accuraat beeld van hoe ver de mind-controlprocessen bij o.a. presidentskandidaten doorgevoerd zijn, kun je de dvd “The Manchurian Candidate” bij de videotheek huren. En bekijk vooraf het interview met Duncan O’Finioan op Project Camelot om te zien met welke technieken men al decennia aan het werk is, zeer schokkend! (1 uur 13 min).

• Door constructies met rentes, inflaties, het doorvoeren van illegale belastingen, het ongelimiteerd bijdrukken van ongedekt geld en het letterlijk afpersen en uitmelken van “derde wereld landen” heeft de Nieuwe Wereld Orde de economie vanaf het begin van de vorige eeuw volledig in de greep. Hoe de ultieme diefstal van het volk in zijn werk gaat kun je zien in “America Freedom to Fascism” van Aaron Russo (1 uur 51 min). In het 2e deel van “Zeitgeist” wordt dat ook goed belicht, met dank aan Eqgen voor de Nederlandse ondertitels (2 uur 1 min).

Noot MD: Zeitgeist is sowieso een onthullende documentaire die iedereen zou moeten zien, vind ik. Een echte eye-opener. En mensen die ik de docu Zeitgeist aanraad, raad ik ook altijd ‘The 2012 Enigma’ van David Wilcock aan. Zeer de moeite waard! Hier is de link:

http://video.google.com/videoplay?docid=-4951448613711060908

De opvolger hiervan is inmiddels ook uit: “2012 Event Horizon, Prophecies and Science of a Golden Age”, weer van  David Wilcock. Dit is deel 1 van een, voor zover ik nu kan zien, 4-delige serie op youtube [deze serie heb ik zelf nog niet gezien]: http://www.youtube.com/watch?v=cEyqT2_ricA

David Wilcock weet misschien niet alles (en er is best wat kritiek op hem), maar ik vind hem een van de meest inspirerende sprekers die ik ken.

[nu weer verder met Arjan Bos]

 

In het boek “Bekentenissen van een economische huurmoordenaar” vertelt J. Perkins hoe hij rechtstreeks betrokken was bij of getuige van enkele dramatische gebeurtenissen in de moderne geschiedenis, waaronder de Saoedi-Arabische witwasdeal, de val van de sjah van Perzië, de dood van de Panamese president Omar Torrijos, de daaropvolgende inval in Panama en gebeurtenissen die leidden tot de invasie van Irak in 2003. Na het lezen van dit boek van John Perkins weet je precies hoe het werkt. Of kijk ‘Confessions of an Economic Hit Man’ op youtube: http://www.youtube.com/watch?v=9VlRirraaks&feature=related (deel 1 van een 10-delige serie). Ook schokkend.

• In Engeland en Amerika zijn de eerste dieren, kinderen en volwassenen al geïmplanteerd met een RFID chip (Radio Frequency Identification). Dit is een chip met een unieke code zodat ieder individueel object altijd en overal gevolgd kan worden. In Nederland wordt deze techniek veelvuldig gebruikt, o.a. in onze paspoorten en bibliotheekboeken. In Engeland worden kentekenplaten nu van RFID chips voorzien, die handig zijn voor permanente snelheidscontrole, en bij een discotheek in Rotterdam kun je een chip laten implanteren dat als betaalmiddel dient. Het is de bedoeling van de Nieuwe Wereld Orde dat het leven zonder chip in de nabije toekomst letterlijk onmogelijk wordt. Er zijn al RFID chips van 0,5 mm. Het aantal gebruikte RFID chips in de Europese Unie stijgt van 114 miljoen in 2007 naar 86,7 miljard in 2022. Dat stellen wetenschappers van het Europese onderzoeksprogramma Bridge, dat de invoering van RFID in Europa wil stimuleren. Naast hoogst onwenselijk vanuit het privacy oogpunt blijken de RFID implantaten ook nog kankerverwekkend te zijn én een uitstekend instrument voor mindcontrol. Één van de leveranciers van RFID chips heeft een wel heel toepasselijke naam gekozen: SICK.

• De aanslag op het World Trade Center op 11 september 2001 was niet door terroristen beraamd, maar door de Nieuwe Wereld Orde, omdat er draagvlak nodig was voor de ‘War on Terror’ en de mensen zelf om ‘bescherming’ (lees: vrijheidsbeperkende maatregelen) zouden vragen. In werkelijkheid is de War on Terror een hetze tegen een gecreëerde, niet bestaande vijand die tot in het oneindige gigantische budgetten voor het leger legitimeert, de mensen in angst houdt zodat ze vervolgens ook een ‘redder’ nodig hebben. Bekijk “911 mysteries” met een overdonderende bewijslast, met Nederlandse ondertitels. (1 uur 31 min): http://video.google.com/videoplay?docid=-8370998763702260858

• Of het nu gaat om Hitler, Pinochet of andere dictators, de geschiedenis laat zien dat er een blauwdruk bestaat van een aantal stappen die elke dictator in spé moet doorvoeren om constitutionele vrijheden weg te nemen. Naomi Wolf zet in haar boek “The end of America” uiteen welke 10 stappen dat zijn en toont aan dat de Bush Administration ze allemaal heeft genomen. Één van die stappen is de nieuwe wet: the “Violent Radicalization and Homegrown Terrorism Prevention Act”, die stelt: een blog op het internet, een geschreven boek of zelfs een gedachte die indruist tegen de Bush/Cheney-administration is genoeg om iemand op te pakken en op te sluiten.

• Amerika heeft meer dan 800(!) FEMA kampen laten bouwen. FEMA, dat klinkt niet zo erg, denk je, maar in werkelijkheid zijn dat volledig operationele concentratiekampen met soms een capaciteit voor 26.000 mensen, waar ze nu grote voorbereidingen aan het treffen zijn. Bekijk onderstaande video en zie de gasinstallaties, overheidsactiviteit, wachttorens, helikopter platformen, fonkelnieuwe roestvrijstalen detectiepoorten in treinstations die er al 15 jaar verlaten bij lagen en veel meer.

• “Volgens sommige tellingen kunnen we een bedrag van $ 2.3 triljoen (2.300 miljard) aan transacties niet traceren”, gaf Rumsfeld, U.S. Secretary of Defense, toe. Dat is $ 8.000 voor elke man, vrouw en kind in Amerika”, kopte CBS News op 29 januari 2002. Een bedrag dat gelijk staat met vijf keer het Bruto Nationaal Product van België. In de jaren daarna is dat bedrag opgelopen tot een slordige 3 triljoen dollar per jaar! Ra, ra, waar gaat dat vermiste belastinggeld naartoe?

• Tussen de 80% en 95% van ALLE landbouw wordt geproduceerd voor consumptiedieren. Hetzelfde percentage ontbossing komt dus voor rekening van onze behoefte aan vlees. Een gezin gebruikt gemiddeld zo’n 500 liter water per dag. Als dat gezin een hamburger eet gaat het waterverbruik die dag naar zo’n 4.000 liter (!) omdat er zoveel water nodig is om vlees te produceren. Dan hebben we het nog niet over de hoeveelheid mest en de structurele mishandeling van de dieren. Aan de PR voor de gezonde groenten wordt 0,1% uitgegeven in vergelijking met de budgetten die beschikbaar worden gesteld voor het ongezonde vlees. Zonder subsidie zou een kilo vlees tussen de 40 en 80 euro kosten. Dit wordt o.a. door de Food and Agricultural Organisation, onderdeel van de Nieuwe Wereld Orde doelbewust in stand gehouden, net als de grootschalige invoering van het uiterst gevaarlijke genetisch gemanipuleerde voedsel. Bekijk de intro van “the Future of Food”. “We feed the world” (1 uur 35 min) en de trailer van “Eating” (6 min) op www.ravediet.com.

• Omdat het overgrote deel van de media wereldwijd als verlengstuk van de Nieuwe Wereld Orde wordt gebruikt, krijgen we vrijwel uitsluitend propaganda te zien. Het nieuws dat er werkelijk toe doet, de signalen betreffende de agenda van de Nieuwe Wereld Orde, wordt zeer effectief buiten het gezichtveld van het grote publiek gehouden. Bekijk de top 25 van gecensureerd nieuws uit 2007 op www.projectcensored.org, afkomstig van de Amerikaanse Sonoma State University, je weet niet wat je leest. Een van de vele onderwerpen waar niet of nauwelijks over gerapporteerd wordt is Blackwater, een privéleger dat op grote schaal opereert.

• HAARP (Highfrequency Active Auroral Research Program) is een wapen van het Amerikaans leger. Het zijn op Tesla-technologie gebaseerde clusters van 360 zendmasten, verspreid over de aarde. HAARP dient als middel voor mindcontrol, een Star Wars Defense Initiative (SDI). Er zijn vele bronnen die zeggen dat HAARP ook weerpatronen als orkanen, tornado’s, tsunami’s en aardbevingen zou kunnen creëren.

• Chemtrails is de term die wordt gebruikt voor het besproeien van steden met chemicaliën vanuit de lucht door militaire- en burgerluchtvaartvliegtuigen. Dit zou de werking van HAARP ondersteunen. De besproeiingen vinden op dit moment op grote schaal plaats, ook in Nederland. Op de Duitse en Zwitserse journaals is toegegeven dat er met chemicaliën besproeid wordt (voor weersbeïnvloeding zegt men), wat ook terug te vinden is in rijksbudgetten.

 

Als je dit gehele beeld op je in laat werken lijkt het plaatje dat de gevestigde media je dagelijks voorschotelen meer op Jip en Janneke dan op de realiteit. Hoewel de implicaties van het topje van deze – redelijk op harde feiten te bestuderen – ijsberg al nauwelijks te bevatten zijn, gaat het nog een paar tandjes dieper als de buitenaardse betrokkenheid aan het licht komt met zowel de ruimte-, tijd- als interdimensionale reizigers. Daar zal ik in het volgende artikel aandacht aan besteden.

<<   >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Stichting Carien - carien.org