Extreme geologische fenomenen / De toekomst na 2012?

18-4-2012

Extreme geologische fenomenen

De effecten van de Photon Belt hebben zoals gezegd ook hun invloed op het weer: weerpatronen veranderen, kolossale regenval en overstromingen vinden plaats, en vele andere extreme geologische fenomenen zoals orkanen en tsunami’s.

Icke: “Lees de oude profetieën erop na en je weet het. De media vertellen ons daarentegen dat een en ander het resultaat is van dan weer zure regen en ontbossing, dan weer energieverbruik, global warming en CO₂-uitstoot. Wat er werkelijk gebeurt is dat de hogere frequenties door de aarde via portalen worden gegrond, en dat er een verschuiving plaatsvindt van de derde naar de vierde en vijfde dimensie”.

Icke: “De gevestigde macht probeert koste wat kost aan de derde dimensie vast te houden, een strijd die gesymboliseerd wordt door de planeten Uranus en Saturnus. Die ontwikkeling en de Photon Belt-energieën maken de subtiele niveaus van bewustzijn van de Aarde wakker, wat weer magnetische gevolgen heeft voor het energieveld van Moeder Aarde. Gaia is namelijk een fysiek lichaam met een bewustzijn, een mind en emoties. Ze denkt en voelt, net als de mens.”

Toekomst na 2012 onbekend

Terug naar de Photon Belt. Elke circa 10.500 jaar doorloopt onze Aarde een halve baan die haar terugbrengt naar deze gordel gedurende 2.000 jaar. Dat moment zorgt voor een dramatische verandering in de straling van de Zon. Als de Zon als eerste in de gordel terecht komt, zeggen verschillende legendes en mythologieën, volgt duisternis*. Als de Aarde als eerste in aanraking komt met de gordel, zal het lijken of de hemel in vuur staat. Alles zal licht uitstralen en fosforesceren.

Noot MD: Sommigen spreken over drie dagen duisternis, anderen weer over ongeveer 1 etmaal.  

Steeds meer wakkere/ontwaakte mensen komen inmiddels tot de conclusie dat ze een lichtlichaam hebben.

De Ier Michael Tsarion: “Spiritueel gezien is licht sterk verbonden met ontwikkeling, verlichting, puurheid en heiligheid. Als onze planeet door een gordel van licht trekt, dan zal het duister in de schijnwerpers komen. Is dit hetgene waar de kinderen van de Nephilim* (Genesis 6:4) zich zorgen om maken? De individuen wier psyche duister is, crimineel en onrechtvaardig?”

En hij geeft enkele voorbeelden van wat er (letterlijk) aan het licht komt en wat er kan gebeuren wanneer de aarde door de Photon Belt gaat:
Criminaliteit vanuit onwaarschijnlijke bronnen (m.n. buitensporige hebzucht en beloningen); toenemende angst en paranoia; tussen 1963 en 1993 namen afwijkingen in de natuur met 410 procent toe (droogte, kou, hittegolven, catastrofes, uitsterven van fauna); veranderingen in Hartmann-golven, Schumann-frequentie, ultraviolet licht, axiale Wobble, licht van de Zon enzovoort; vervuiling en verontreiniging van water; fysieke ongemakken (met name de spijsvertering, lever, dikke darm, geslachtsorganen, eierstokken, hersenstructuren); mentale ineenstorting veroorzaakt door stress en misbruik van drank en andere (genees)middelen; onwaarschijnlijke ongelukken.

* Noot MD: Tsarion heeft het geregeld over ‘de kinderen van Nephilim’. Ik moet nog onderzoeken wie of wat dat volgens hem precies zijn. Mijn voorlopige conclusie: Tsarion bedoelt hiermee een genetisch experiment dat zeer lang geleden is uitgevoerd door gevallen Engelen op de mensheid. Wij, de mensen die nu op aarde rondlopen (=de uit dat experiment voortgekomen hybride-vorm) zijn dus ‘the children of the Nephilim’. 

Helderzienden of remote viewers kunnen niet voorbij 2012 kijken 

De totale cyclus van 26.000 jaar staat sinds de oudheid bekend als Leviatan (Cyclus), gesymboliseerd door een oerslang, die zich rond de Aarde kronkelt en zichzelf daarbij in de staart bijt. Ze heeft een opvallende gelijkenis met de vorm van de Photon Belt.

Een cyclus die je naast die van de Photon Belt-energie kan leggen is die van de winter-zonnewende op 21 december 2012. Dat is het moment waarop onze Zon op één lijn staat met het Galactische Centrum, en ook het moment waarop de as van de Aarde daarmee is uitgelijnd.

De Maya’s zagen dat moment – de winterzonnewende in 2012 – als een wedergeboorte. De Zon maakt die dag bij opkomst een kosmisch kruis dat de levensboom belichaamt. Dat opent volgens het Midden-Amerikaanse volk een kanaal met kosmische energie. Energie die de Aarde zal doordrenken, haar zal reinigen met alles en iedereen daarop, en voor een hoger niveau van vibratie zal zorgen.

Overigens houdt de Maya kalender daarna op. Men had in de oudheid geen zicht op gebeurtenissen na 21 december 2012. Net zomin als bijvoorbeeld helderzienden of remote viewers van nu voorbij die datum kunnen kijken.

<<   >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Stichting Carien - carien.org