Hoogste tijd

21-3-2012

Het is de hoogste tijd voor iets anders, iets nieuws. Hoe is dit tij door ons te keren? Het laatste wat we moeten doen is achterover leunen (lees: tv kijken) omdat we “aan deze ver-van-mijn-bed-show toch niks kunnen doen”, “het allemaal wel meevalt” of “het koninkrijk van God niet van deze wereld is” en de kop in het zand steken of wachten op hulp van bovenaf (of op 2012).

Als we nu met z’n allen eens openlijk de dingen zouden erkennen en benoemen wat inmiddels zo verpletterend duidelijk is. Vanuit het besef dat we één zijn moeten we wellicht de regeringen amnestie verlenen. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt, niemand uitgezonderd. Dat is niet erg, als je er maar van leert en opnieuw kunt beginnen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Ja, het is nogal misgegaan. We weten dat. Nee, we bepleiten geen straf voor degenen die ons hierin hebben gestort. Wel willen we vrede, een massale aanplant van bossen, dat vrije energie voor iedereen beschikbaar komt, dat we weer zuiver water uit de kraan kunnen drinken, dat er gezonde en waardige verhoudingen komen in de landbouw- en voedselindustrie, dat we de hongerige monden van miljoenen mensen voeden, dat er waarlijke gezondheidscentra komen, dat gezond eten de norm wordt en nog heel veel meer.

De multinationals en wereldconglomeraten hebben hun ziel voor geld en macht verkocht en zijn hard op weg met het ontzielen van de mensheid. Alleen een gigantische catastrofe of het wakker worden van de massa kan ze nog stoppen. Ik geloof heilig in dat laatste. Tenzij we van richting veranderen, eindigen we naar alle waarschijnlijkheid daar, waar we ons nu naartoe bewegen, druk met onze dagelijkse beslommeringen en in goed vertrouwen, regelrecht in de klauwen van de Nieuwe Wereld Orde. Ghandi moedigde geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid aan. Dat is volgens mij nu heel hard nodig. Het is tijd dat we als mensheid ons pubergedrag achter ons laten. We moeten de stap naar volwassenheid maken met de volle verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Onder andere grenzen aangeven. Ho, stop, tot hier en niet verder. Alleen als we goed geïnformeerd zijn kunnen we juiste keuzes maken. Internet is daarbij een stuk behulpzamer dan de televisie. Om te beginnen kun je jezelf en de mensheid een groot plezier doen door de tv uit te zetten en bijvoorbeeld alle dierlijke producten te laten staan. Ieder zal zijn eigen omslag moeten maken. Als wij het “zout der aarde” zijn kunnen we het ons niet meer veroorloven om als makke schapen in de pas te lopen met de doelbewuste krankzinnigheden van onze verworden maatschappij. Al was het alleen maar voor onze kinderen.

Mensen vragen mij wel eens of ik niet superdepressief word van de heftigheid en veelheid van de onderwerpen die ik belicht. Ik ben er zeer diep door geraakt en het heeft me ook veranderd, bewuster gemaakt. Ik word er echter niet depressief van. Ik heb me altijd afgevraagd hoe het kan dat we er als mensheid zo’n onbeschrijfelijke puinhoop van hebben gemaakt. Met al deze informatie kom ik erachter dat degeneratie, ziekte, oorlog en armoede doelbewust gepland zijn en in stand gehouden worden door slechts een klein groepje mensen. We hebben reeds lange tijd zeer forse en grotendeels onzichtbare tegenwerking gehad. We waren op een heel ander punt in onze evolutie geweest als dat niet gebeurd was en dus is niet alles van de huidige staat van zijn van onze beschaving ons als volk aan te rekenen. We zijn lang niet zo slecht en dom als we wel dachten en nu we weten wat ons tegenhoudt kunnen we bewust een andere richting kiezen! Dat perspectief wordt met de stortvloed aan informatie heel voelbaar en geeft hoop op een radicale ommekeer ten goede, zonder dat daarvoor hulp nodig is van een of andere catastrofe.

Wij zijn een prachtige en krachtige mensheid met een veelbelovend, oneindig potentieel. Dat moeten we nu echt gaan claimen. Ik zie in de toekomst een grote beweging van openlijke geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid voor me waarin we er als samenleving voor gaan zorgen dat waardige verhoudingen met betrekking tot elk aspect van onze beschaving terug kunnen keren. Ik hoop van harte dat we dat samen kunnen meemaken.”

Arjan Bos*

*Noot MD: Amen! 

 

Kortom / Slotwoord van deze lange inleiding:

We zitten in een zeer spannende tijd van grote omwentelingen en ingrijpende fysieke veranderingen, zoveel is wel duidelijk. Dit geldt zowel voor de mens&de aarde als voor ons zonnestelsel en waarschijnlijk voor het gehele universum.

Een van de zaken die in de berichtgeving steeds terugkomen, is dat je momenteel enorm snel kunt manifesteren. Men zegt dus: let goed op wat je wenst (ook onbewust!) want het komt in deze tijd in no time uit. Let ook op je intenties, want daarvoor geldt hetzelfde.

Andere adviezen: Hou je gedachten en gevoelens in de gaten omdat die een bepaalde energie aantrekken en ook dit gaat tegenwoordig razendsnel.

Verder heb ik van enkele healers gehoord dat hun behandelingen/methodes tegenwoordig veel sneller en krachtiger resultaat boeken dan voorheen.

In diezelfde lijn ligt de volgende bewering (dit heb ik zelf overigens ook aan den lijve ondervonden): in de aanloop naar 2012 komt karma steeds sneller terug. Let dus op je handelingen en je intenties daarbij, adviseert men.

En zorg voor voldoende rust: zowel voldoende slapen (je lichaam verandert sterk en heeft veel rust nodig om zich aan te kunnen passen) als jezelf afzonderen voor de nodige ‘soulsearching’. Het is namelijk de bedoeling (zegt men) dat je je voor 21-12-12 zoveel mogelijk ontdoet van alle emotionele ballast die je in dit en in vorige levens hebt opgedaan. Een hele uitdaging!

Voor andere adviezen op lichamelijk en geestelijk gebied, zie de bijgesloten documenten over ‘ascentie symptomen’.

 

Marieke Das

(zomer 2011)

<<   >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Stichting Carien - carien.org