Na 2012

6-6 2012

Wij mensen evolueren natuurlijk niet alleen, moeder Aarde is ook een levend wezen en ook zij zit volop in dit proces. Volgens sommigen die door lichtwezens en buitenaardsen geïnformeerd zijn, heeft onze Moeder Aarde een Nieuwe Aarde gecreëerd (Bronnen: Channie Centara Cha – New Earth Teaching, James Twyman and Messages from Indigo Children, Steve Rother ~ De Derde Aarde ~ Een nieuw hologram voor de Aarde). Dit is niet alleen háár nieuwe thuis maar ook dat van ons. Volgens sommigen gaan wij niet allemaal naar deze Nieuwe Aarde, maar alleen diegenen die bewust en uit vrije wil mee evolueren naar de vijfde dimensie. Diegenen die niet gereed zijn en/of die niet meewillen in deze ‘vaart der volkeren’ zullen opnieuw in de derde dimensie op een andere planeet incarneren. De wet van de vrije wil is namelijk ontzettend belangrijk in het universum en dient gerespecteerd te worden. Dus iedereen mag zelf beslissen wat hij met deze shift naar andere dimensies wil doen: ja of nee.

Channie Centara Cha, Hoofdlerares Universal White Time Healing heeft, zoals zij zegt, de mogelijkheid om fysiek in contact te kunnen treden met diverse wezens vanuit het Universum. Deze wezens hebben haar kennis en informatie gegeven over elke stap m.b.t. dit evolutieproces. Zij is zelfs mee geweest naar andere planeten die een vergelijkbare stap hebben gemaakt. De aarde is namelijk niet de eerste planeet die door deze fase van haar ontwikkeling gegaan is. Miljoenen anderen zijn haar voorgegaan. Volgens haar informatie gaan alle mensen mee in dit evolutieproces, deze werkelijkheidsverandering, en laat onze Moeder Aarde niemand achter*. Sommige mensen die op aarde geïncarneerd zijn om haar en de mensheid te helpen in dit ascentieproces kunnen kiezen om terug te keren naar hun vorige sterrenstelsels waar ze vandaan kwamen of kunnen zelfs naar hogere dimensies ascenderen.

* Noot MD: dit klopt in principe. Iedereen is uitgenodigd op dit fantastische feest 😉 Maar de meeste sites/deskundigen zeggen: Hoewel de overgrote meerderheid van de mensen zal ascenderen, zullen sommigen niet mee willen gaan, en die wens moet gerespecteerd worden (=wet van de vrije wil). Zij zullen in een andere 3-dimensionale omgeving, vergelijkbaar met onze aarde nu, worden geplaatst en krijgen op elk moment in hun leven alsnog de kans om te ascenderen. Anderen die niet willen meegaan naar een hogere dimensie zullen ervoor kiezen om te sterven. Ofwel vóór de grote shift, ofwel tijdens/vlak erna. 

Buitenaardse krachten
Door de evolutie van ons DNA naar 12 strengen zullen we 100% van onze hersenen gaan gebruiken. Ons volledige bewustzijn zal terugkeren (dat is het bewustzijn van wie we hier zijn, wat we (gaan) doen en gedaan hebben in onze vorige levens). We krijgen onze zogenaamde buitenaardse krachten terug. Telepathie, teleportatie en interplanetaire reizen zullen door middel van ons lichtlichaam mogelijk zijn.

Bewustzijn
In 2012 zal het menselijke bewustzijn, als gevolg van kosmische invloeden, definitief getransformeerd worden van een solair naar een galactisch bewustzijn. En aldus worden we weer verenigd met onze ‘star brothers and sisters’.

De Nieuwe Aarde
Zoals gezegd is dit evolutieproces al vergevorderd en heeft onze Moeder Aarde al een Nieuwe Aarde gecreëerd. Rond 21 september 2003 hebben de aura’s van onze Aarde en die van de Nieuwe Aarde elkaar, door beide dimensies heen, voor het eerst geraakt. Moeder Aarde heeft zelf bedacht hoe ze in deze hogere dimensie geboren wil worden. Voor wezens in het universum geldt het volgende criterium: Hoe meer de ziel van het wezen ontwikkeld is, des te meer keuze het heeft op het moment van incarnatie. Moeder Aarde is ook een levend wezen, en één dat zeer ontwikkeld is! Daarom kan zij in grote mate zelf bepalen hoe ze eruit zal zien. Deze keer heeft ze gekozen om groter te worden dan dat ze nu is, dit doet ze niet voor ons maar in haar eigen belang zodat ze meer kan stralen! Dit is de reden dat de Nieuwe Aarde 2,76 maal groter is dan de Oude Aarde.

Het proces, voor ons, om straks daar te komen is voor onze begrippen onvoorstelbaar gecompliceerd. Wij leven nu op deze Aarde. Door ons handelen hebben wij haar meegenomen in ons karma. Het is belangrijk voor Moeder Aarde om haar frequentie te verhogen zodat zij soepeler over kan gaan naar haar en ons nieuwe Thuis. We kunnen dit onder andere doen door Leraar van de Nieuwe Aarde te worden. We leren dan o.a. om via meditaties onze gedachtekracht te gebruiken om dit proces te ondersteunen. Het doel van deze meditaties is om de nieuwe binnenkern en aardkorst te versterken.

© Copyright 2003-2006 Loes de Waard, alle rechten voorbehouden. [Bewerkt door MD].
Bron: www.universalwhitetimehealing.nl

<<   >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Stichting Carien - carien.org