High Tea 2.0 Pasen


Carien en Susan presenteren de High Tea 2.0 nieuwe stijl. Deze nieuwe stijl is met name gebaseerd op het uitleven van je passie, dus de dingen doen vanuit je hart. Carien, bedenker van From the Heart, ziet in iedereen een talent. Zo ook zag ze in Susan een prachtige samenwerking met een High Tea gecombineerd met een mooi inspirerend verhaal dat wordt gekoppeld aan een thema. Vandaar de naam High Tea 2.0.

Deze High Tea 2.0 op 9 april staat in het teken van Pasen – dat wordt eitjes zoeken, gecombineerd met een bijzonder paasverhaal (bij mooi weer in de theetuin “het Theetrutje”).

Waar Carien haar passie ligt in het mensen verbinden met zichzelf en elkaar. Ligt Susan haar hart vooral bij het koken van prachtige gerechten en het bakken van overheerlijke taarten. Carien brengt mensen bij elkaar om meer vanuit het hart te leven, je te inspireren en je te leren hoe je uit je hart kan leven. En Susan laat mensen genieten van o.a. haar monchou taarten en appelgebak, die worden ervaren als een heuse verslaving. Daarnaast experimenteert ze iedere keer om nieuwe gerechten te maken en de presentatie op een unieke wijze neer te zetten.

Kom gezellig met je vriend, vriendin, vrienden, familie enzovoorts en laat je raken door een inspirerend verhaal tijdens deze High Tea onder het mom van een heerlijk kopje bewustwordingsthee, vernieuwde hapjes en wat lekkers zoals een stukje taart. Dit alles is met veel liefde en passie door Susan gemaakt.

Je dient je voor deze High Tea 2.0 (maximaal 20 personen) wel aan te melden. Helaas kunnen wij spontane bezoekers geen plek aanbieden in verband met voorbereidingen.

De data voor de volgende High Tea 2.0 is/zijn:

  • zondag 11 juni – thema Zomer: een zonnetje in je hart, gecombineerd met een vurig verhaal en muziek (bij mooi weer in de theetuin “het Theetrutje”)
Loading Map....

Wanneer:
Sunday 9 Apr 2017
13:00 - 16:00

Plaats:
From the Heart

Contact gegevens:
Carien Hoekman
+31 (0) 6 21395340

Entreeprijs:
€29,00

Aanmelden:

Deze activiteit is volgeboekt.