When

Sunday 13 Nov 2016    
13:30 - 16:30

Bookings

Bookings closed

Where

From the Heart
Witvennenweg 8, Weert, 6002 SC

flyer-high-tea-2016-v5

Carien en Susan presenteren de High Tea 2.0 nieuwe stijl. Het wordt een Try-out middag waarin wij de high tea in een nieuw (thee) jasje willen gieten. De nieuwe stijl is met name gebaseerd op het uitleven van je passie, dus de dingen doen vanuit je hart. Carien, bedenker van From the Heart, ziet in iedereen een talent. Zo ook zag ze in Susan een prachtige samenwerking met een High Tea gecombineerd met een mooi inspirerend verhaal dat wordt gekoppeld aan een thema. Vandaar de naam High Tea 2.0. Deze Try-out op 13 november staat in het teken van de herfst.

Waar Carien haar passie ligt in het mensen verbinden met zichzelf en elkaar. Ligt Susan haar hart vooral bij het koken van prachtige gerechten en het bakken van overheerlijke taarten. Carien brengt mensen bij elkaar om meer vanuit het hart te leven, je te inspireren en je te leren hoe je uit je hart kan leven. En Susan laat mensen genieten van o.a. haar monchou taarten en appelgebak, die worden ervaren als een heuse verslaving. Daarnaast experimenteert ze iedere keer om nieuwe gerechten te maken en de presentatie op een unieke wijze neer te zetten.

Kom gezellig met je vriend, vriendin, vrienden, familie enzovoorts en laat je raken door een inspirerend verhaal tijdens deze High Tea onder het mom van een heerlijk kopje bewustwordingsthee, vernieuwde hapjes en wat lekkers zoals een stukje taart. Dit alles is met veel liefde en passie door Susan gemaakt.

Je dient je voor deze High Tea 2.0 wel aan te melden. Helaas kunnen wij spontane bezoekers geen plek aanbieden in verband met voorbereidingen.

Dit jaar vind de High Tea 2.0 alleen nog plaats op 13 november dus geef je op tijd op (maximaal 20 personen).
De data voor volgend jaar zijn:

  • zondag 12 februari – thema Valentijn: dag van de liefde, gecombineerd met een liefdesverhaal (bij mooi weer in de theetuin “het Theetrutje”)
  • zondag 9 april – thema Pasen: dat wordt eitjes zoeken, gecombineerd met een bijzonder paasverhaal (bij mooi weer in de theetuin “het Theetrutje”)
  • zondag 11 juni – thema Zomer: een zonnetje in je hart, gecombineerd met een vurig verhaal en muziek (bij mooi weer in de theetuin “het Theetrutje”)

Bookings

This event is fully booked.