When

Thursday 21 Dec 2017    
19:30 CET - 23:00 CET

Bookings

Bookings closed

Where

From the Heart
Witvennenweg 8, Weert, Nederland, 6002SC

Carien en haar Hartwerkers nodigen je uit voor:

Carien’s Kerstspecial

Op donderdag 21 december maken we er een bijzondere avond van!
Gezelligheid, samen-zijn, verbinding met jezelf en elkaar is de essentie van het werk van Carien Hoekman met From the Heart én van het vieren van Kerst. Daarom deze Kerstspecial!

In een prachtige smaakvolle Kerstsfeer, binnen en buiten, heeft iedereen de kans om het samen-zijn en de verbinding te ervaren! Er is live muziek, een kampvuur en hapjes en drankjes. En natuurlijk is er een Satsang (of is het een Kerst-verhaal?) van Carien!

Wat betekent het voor onszelf en onze omgeving als we meer vanuit ons hart leven? Kun je je hartsenergie ervaren en voelen? Wat betekent het als je je vanuit je hart verbindt in plaats van met je hoofd?

Wij vinden wat een ander vindt en doet vaak belangrijker dan wat wij zelf zouden willen. Leven in een samenleving die naar buiten is gericht, doet iets met ons mens-zijn. Meer en meer realiseren we dat alle wijsheid van binnen zit. Als je goed om je heen kijkt gebeurt er momenteel heel veel met ons. De één krijgt een burn-out en weer een ander is het woord “MOETEN” helemaal beu. Aan alle kanten voelen we de hete adem van de crisis en dat heeft (soms) grote gevolgen voor ons mensen. Er is verandering op komst. Een verandering in de manier van hoe wij met elkaar willen omgaan en leven. We willen een wereld die meer liefdevol en begripvol is. En dit willen we niet alleen met Kerst!

Wij nodigen je van harte uit om met deze Kerstpecial de kerst feestelijk in te luiden!

Met een warme groet,

Carien & Hartwerkers

Bookings

There are currently no more registrations for this event.