When

Thursday 6 Dec 2018    
20:00 CET - 22:00 CET

Bookings

Bookings closed

Where

From the Heart
Witvennenweg 8, Weert, Nederland, 6002SC

Wat is een Satsang? De Betekenis is “Samenzijn in waarheid”.

Het gaat bij deze bijeenkomst om vragen als “Waarom ervaar ik afgescheidenheid en waarom verlang ik naar eenheid? Wat is non-dualiteit/dualiteit? Wie ben ik? Wat heb ik allemaal aangenomen van anderen en wat is van mezelf? Wat is echt en wat is niet echt?”

De bedoeling van deze bijeenkomsten is om helderheid en bewustzijn te krijgen over onze eigen ZIJN, over de eenheid waarvan we deel uit maken, het ego in je hoofd te leren herkennen en om je in verbinding te brengen met je eigen hartsenergie.

 


Richtlijnen

De deuren gaan om 19:30 open, om 20:00 begint de Satsang.

Het verzoek is om op tijd te zijn. Carien heeft graag, dat als de Satsang is begonnen, er zo min mogelijk onderbrekingen zijn. Dit in verband met de rust en het met de aandacht naar binnen gaan van de deelnemers. Als je niet op tijd mocht zijn is de toegang daardoor helaas niet mogelijk.

Tijdens de Satsang ga je met je aandacht naar binnen en richt je je op je hart. Uit respect voor jezelf en de andere deelnemers wordt er dringend verzocht om tijdens een Satsang geen oogcontact te maken of gesprekken aan te gaan met andere deelnemers. Dit is om het contact met je hartsenergie te versterken.

Kledingvoorschriften

Bij binnenkomst dienen schoenen uit te worden gedaan. Uit respect draagt men bescheiden kleding. Het liefst geen onthullende of doorschijnende kleding. Bedek je schouders. Korte broeken en T-shirts zijn toegestaan.

Kinderen

Het is niet aan te raden om kinderen mee te nemen naar de Satsang tenzij ze oprecht geïnteresseerd zijn en stil kunnen zijn gedurende de Satsang. Kinderen die werkelijk voelen dat ze hier al bij willen zijn (wat zeldzaams is) kunnen een Satsang bijwonen. Als je besluit om kinderen mee te nemen vragen wij je als ouder(s)/verzorger(s), om de stilte te bewaren, en bovenstaande regels in acht te nemen.

(Foto-)Opnames en Live Broadcast

Tijdens de Satsang worden (foto-)opnames gemaakt. Bij binnenkomst geven bezoekers stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigen en/of openbaar te maken. Met het beeldmateriaal wordt zorgvuldig omgegaan.

De Satsangs kunnen live worden uitgezonden (o.a. op Facebook en Youtube), dit biedt mensen, die om wat voor reden dan ook, niet in staat zijn om te komen de gelegenheid om de Satsang op afstand te volgen of later terug te kijken.


Bookings

There are currently no more registrations for this event.