Satsang met Carien (Online)


Wat is een Satsang? De Betekenis is “Samenzijn in waarheid”.

Het gaat bij deze bijeenkomst om vragen als “Waarom ervaar ik afgescheidenenheid en waarom verlang ik naar eenheid? Wat is non-dualiteit/dualiteit? Wie ben ik? Wat heb ik allemaal aangenomen van anderen en wat is van mezelf? Wat is echt en wat is niet echt?”

De bedoeling van deze bijeenkomsten is om helderheid en bewustzijn te krijgen over onze eigen ZIJN, over de eenheid waarvan we deel uit maken, het ego in je hoofd te leren herkennen en om je in verbinding te brengen met je eigen hartsenergie.

Hoe vindt de Satsang via Skype plaats?

Na het doorgeven van je Skype adres aan ons zorgt het team ervoor dat je omstreeks 19:45 met Skype wordt gebeld vanuit de Satsangruimte.

Als de verbinding tot stand komt, respecteer dan elkaars stilte en ga dus niet met elkaar in gesprek.

Je kunt je eigen beeld delen maar dat hoeft niet, bij voorkeur mute je je geluid als je verbonden bent zodat eventuele achtergrond geluiden bij je thuis, de Satsang niet verstoren. Mocht je dan een vraag willen stellen kun je je microfoon van de mute stand afhalen.

Verder is het belangrijk om te weten dat het team de sessie altijd zal initiëren en dat, mocht je verbinding om wat voor reden dan ook wegvallen – wij weer contact met je leggen. Dit heeft met de werking van Skype en groepssessies te maken.

Het team Hartwerkers heet je van harte welkom bij Satsang met Carien in Spanje!

Naast Skype is het uiteraard mogelijk om de Satsang op de Ashram bij te wonen. Het adres vind je op: carien.org/contacten

Vanaf 19:30 uur kun je in stilte binnenkomen, koffie, thee of water drinken en een plekje uitzoeken. Daar kun je, met rustige muziek op de achtergrond, alvast de stilte in jezelf opzoeken.
Om 20.00 uur begint de Satsang.

Het verzoek is om op tijd te zijn. Carien heeft graag, dat als de Satsang is begonnen, er zo min mogelijk onderbrekingen zijn. Dit in verband met de rust en het met de aandacht naar binnen gaan van de deelnemers. Als je niet op tijd mocht zijn is de toegang daardoor helaas niet mogelijk.

Tijdens de Satsang ga je met je aandacht naar binnen en richt je je op je hart. Uit respect voor jezelf en de andere deelnemers wordt er dringend verzocht om tijdens een Satsang geen oogcontact te maken of gesprekken aan te gaan met andere deelnemers. Dit is om het contact met je hartsenergie te versterken.

Vragen voor Carien?

Het stellen van vragen voortkomend uit je eigen ervaringen op je pad naar ISness, geeft Carien de gelegenheid jou te gidsen. En daar zijn de Satsangs natuurlijk ook voor bedoeld.

Satsang-bezoekers op de Ashram zelf kunnen natuurlijk rechtstreeks vragen stellen aan Carien. Via Skype kan dat nu ook.
Mocht je daarnaast met een vraag zitten, die je graag in de Satsang behandeld zou willen zien, dan kun je die doorgeven aan: questions@carien.org

 


Kledingvoorschriften

Bij binnenkomst dienen schoenen uit te worden gedaan. Uit respect draagt men bescheiden kleding. Het liefst geen onthullende of doorschijnende kleding. Bedek je schouders. Korte broeken en T-shirts zijn toegestaan.

Kinderen

Het is niet aan te raden om kinderen mee te nemen naar de Satsang tenzij ze oprecht geïnteresseerd zijn en stil kunnen zijn gedurende de Satsang. Kinderen die werkelijk voelen dat ze hier al bij willen zijn (wat zeldzaams is) kunnen een Satsang bijwonen. Als je besluit om kinderen mee te nemen vragen wij je als ouder(s)/verzorger(s), om de stilte te bewaren, en bovenstaande regels in acht te nemen.

(Foto-)Opnames en Live Broadcast

Tijdens de Satsang worden (foto-)opnames gemaakt. Bij binnenkomst geven bezoekers stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigen en/of openbaar te maken. Met het beeldmateriaal wordt zorgvuldig omgegaan.

De Satsangs kunnen live worden uitgezonden (o.a. op Facebook en Youtube), dit biedt mensen, die om wat voor reden dan ook, niet in staat zijn om te komen de gelegenheid om de Satsang op afstand te volgen of later terug te kijken.

Map Unavailable

Wanneer:
Monday 17 Aug 2020
20:00 - 23:00

Plaats:
Monovar (Spanje)

Contact gegevens:
team@carien.org

Entreeprijs:
gratis, donaties zijn welkom

Aanmelden:

Er kunnen voor deze activiteit geen aanmeldingen meer worden gedaan.

The Carien Foundation - carien.org