When

Monday 4 Apr 2022    
20:00 CEST - 22:30 CEST

Bookings

€0,00
Book now!

Where

Monovar (Spain)
Partida Les Falcones 97, Monovar, Alicante, 03640

Wat is een Satsang? De Betekenis is “Samenzijn in waarheid”.

Het gaat bij deze bijeenkomst om vragen als “Waarom ervaar ik afgescheidenenheid en waarom verlang ik naar eenheid? Wat is non-dualiteit/dualiteit? Wie ben ik? Wat heb ik allemaal aangenomen van anderen en wat is van mezelf? Wat is echt en wat is niet echt?”

De bedoeling van deze bijeenkomsten is om helderheid en bewustzijn te krijgen over onze eigen ZIJN, over de eenheid waarvan we deel uit maken, het ego in je hoofd te leren herkennen en om je in verbinding te brengen met je eigen hartsenergie.


Hoe vindt de Satsang online plaats?

Hiervoor gebruiken we het videobelplatform Zoom. Zodra je bij ons doorgeeft dat je wil deelnemen laten wij weten welke link je nodig hebt. Omstreeks 19:45 kun je die link dan openen en kom je automatisch in de online Satsang terecht.

Als de verbinding tot stand komt, respecteer dan elkaars stilte en ga dus niet met elkaar in gesprek.

Je kunt je eigen beeld delen maar dat hoeft niet. Bij voorkeur mute je je geluid zodat eventuele achtergrond geluiden bij je thuis de Satsang niet verstoren. Mocht je dan een vraag willen stellen kun je je microfoon van de mute stand afhalen.

Het team Hartwerkers heet je van harte welkom bij Satsang met Carien in Spanje!
Naast Zoom is het uiteraard mogelijk om de Satsang in Spanje bij te wonen. Het adres vind je op: carien.org/contacten

Om 20.00 uur begint de Satsang.

Het verzoek is om op tijd te zijn. Carien heeft graag, dat als de Satsang is begonnen, er zo min mogelijk onderbrekingen zijn. Dit in verband met de rust en het met de aandacht naar binnen gaan van de deelnemers. Als je niet op tijd mocht zijn is de toegang helaas niet meer mogelijk.

Tijdens de Satsang ga je met je aandacht naar binnen en richt je je op je hart. Uit respect voor jezelf en de andere deelnemers wordt er dringend verzocht om tijdens een Satsang geen oogcontact te maken of gesprekken aan te gaan met andere deelnemers. Dit is om het contact met je harts-energie te versterken.

 

Vragen voor Carien?
Het stellen van vragen voortkomend uit je eigen ervaringen op je pad naar ISness, geeft Carien de gelegenheid jou te gidsen. En daar zijn de Satsangs natuurlijk ook voor bedoeld.

Satsang-bezoekers op de Ashram zelf kunnen natuurlijk rechtstreeks vragen stellen aan Carien. Via Zoom kan dat nu ook.
Mocht je daarnaast met een vraag zitten, die je graag in de Satsang behandeld zou willen zien, dan kun je die doorgeven aan: questions@carien.org

Kledingvoorschriften

Bij binnenkomst dienen schoenen uit te worden gedaan. Uit respect draagt men bescheiden kleding. Het liefst geen onthullende of doorschijnende kleding. Bedek je schouders. Korte broeken en T-shirts zijn toegestaan.

Kinderen

Het is niet aan te raden om kinderen mee te nemen naar de Satsang tenzij ze oprecht geïnteresseerd zijn en stil kunnen zijn gedurende de Satsang. Kinderen die werkelijk voelen dat ze hier al bij willen zijn (wat zeldzaams is) kunnen een Satsang bijwonen. Als je besluit om kinderen mee te nemen vragen wij je als ouder(s)/verzorger(s), om de stilte te bewaren, en bovenstaande regels in acht te nemen.

(Foto-)Opnames en Live Broadcast

Tijdens de Satsang worden (foto-)opnames gemaakt. Bij binnenkomst geven bezoekers stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigen en/of openbaar te maken. Met het beeldmateriaal wordt zorgvuldig omgegaan.

De Satsangs kunnen live worden uitgezonden (o.a. op Facebook en Youtube), dit biedt mensen, die om wat voor reden dan ook, niet in staat zijn om te komen de gelegenheid om de Satsang op afstand te volgen of later terug te kijken.

Satsangs worden in het Nederlands gegeven. Maar bij aanmeldingen van Engels sprekende zoekers wordt op aanvraag een Engels talige Satsang gegeven.

 

Bookings

Tickets

Registration Information