Carien en Susan presenteren de High Tea 2.0 nieuwe stijl. Het wordt een Try-out middag waarin wij de high tea in een nieuw (thee) jasje willen gieten. De nieuwe stijl is met name gebaseerd op het uitleven van je passie, dus de dingen doen vanuit je hart. Carien, bedenker van From the Heart, ziet in iedereen een talent. Zo ook zag ze in Susan een prachtige samenwerking met een High Tea gecombineerd met een mooi inspirerend verhaal dat wordt gekoppeld aan een thema. Vandaar de naam High Tea 2.0. Deze Try-out op 13 november staat in het teken van de herfst.

Waar Carien haar passie ligt in het mensen verbinden met zichzelf en elkaar. Ligt Susan haar hart vooral bij het koken van prachtige gerechten en het bakken van overheerlijke taarten. Carien brengt mensen bij elkaar om meer vanuit het hart te leven, je te inspireren en je te leren hoe je uit je hart kan leven. En Susan laat mensen genieten van o.a. haar monchou taarten en appelgebak, die worden ervaren als een heuse verslaving. Daarnaast experimenteert ze iedere keer om nieuwe gerechten te maken en de presentatie op een unieke wijze neer te zetten.

Kom gezellig met je vriend, vriendin, vrienden, familie enzovoorts en laat je raken door een inspirerend verhaal tijdens deze High Tea onder het mom van een heerlijk kopje bewustwordingsthee, vernieuwde hapjes en wat lekkers zoals een stukje taart. Dit alles is met veel liefde en passie door Susan gemaakt.

Je dient je voor deze High Tea 2.0 wel aan te melden. Helaas kunnen wij spontane bezoekers geen plek aanbieden in verband met voorbereidingen.

Dit jaar vind de High Tea 2.0 alleen nog plaats op 13 november dus geef je op tijd op (maximaal 20 personen).
De data voor volgend jaar zijn:

Meld je voor dit evenement aan door hier te klikken.

5 Responses

 1. Hallo, ik vind dit een leuk idee, en het lijkt me wel iets om een keer mee te doen.
  Vraag me alleen wie jullie zijn, of hoe jullie eruit zien?

 2. Ik begrijp dat jullie het anders doen dan normaal de bedoeling is.
  Maar hoe moet ik mij dat voorstellen?
  Ik ga regelmatig high tea-en, maar ik begrijp dat dit net iets anders is?

  Het lijkt me leuk om daarin iets anders te ervaren.

 3. Ik begrijp dat jullie het anders doen dan normaal de bedoeling is.
  Maar hoe moet ik mij dat voorstellen?
  Ik ga regelmatig high tea-en, maar ik begrijp dat dit net iets anders is?

  Het lijkt me leuk om daarin iets anders te ervaren.
  Gaat het ook om bewustwording? Of wordt er iets van de mensen verwacht?

  1. Klopt. We doen dit omdat wij er samen plezier in hebben.
   We brengen onze passies bij elkaar.
   Tijdens de high laat je je zo’n half uur inspireren door een mooi verhaal. Daarvoor en daarna kan je genieten van de high tea.

   Er wordt niks van je verwacht op zo’n middag, je komt lekker genieten van alle hapjes en de thee, gecombineerd met een verhaal waar je in kan wegdromen of gezellig nakletsen met je vriend of vriendin enz.

   Warme groet, Suzan en Carien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.