Inleiding en inwijding tot de Ascensie (2)

David Wilcock

31-1-2012

Via Project Camelot zag ik (beeld)materiaal van en met de geniale David Wilcock die het over het jaar 2012 had. Hem hoorde ik voor het eerst over ‘ascensie’ praten. Wist niet wat hij bedoelde, en het duurde nog twee jaar voordat ik besloot op te zoeken waarover hij het had. Waarom? Vond het ietwat te religieus* klinken en had er dus een weerstand tegen.

Maar ondertussen is die hele weerstand weggesmolten en ben ik een beetje een ‘ascensie-deskundige’ aan het worden. Althans, ik ken niemand in mijn directe omgeving die er evenveel vanaf weet, dus zie ik het als mijn taak om iedereen die dat wil in te lichten – voor zover ze daarvoor openstaan tenminste – over wat er aan de hand is met de mensheid en de aarde en wat er wellicht komen gaat: noem het ‘awakening’, noem het ‘verlichting’, of een ‘bewustzijnsproces’, dat maakt me niet uit. Ik wil zoveel mogelijk mensen ervan op de hoogte proberen te brengen voordat het zover is. De meesten verklaren me natuurlijk voor gek. So be it.

Het is slechts een kwestie van tijd voordat het gros van de mensen zal gaan inzien dat er toch echt iets heel bijzonders aan het gebeuren is. Wat dat aangaat: je hoeft maar naar het nieuws (liefst alternatieve nieuwsbronnen, niet de mainstream media), te kijken en je ziet dat er wereldwijd spannende dingen aan het gebeuren zijn. Niet allemaal even leuk uiteraard [denk aan Syrie of Londen], maar er zijn ook hele goede en mooie dingen aan het ontstaan. Echter, dAArover hoor je de mainstream media niet. Daarvoor moet je je tot alternatieve nieuwsbronnen wenden.

Tot nu toe heb ik gedurende mijn hele leven vaak gedacht en gevoeld: “In deze wereld wil ik niet leven”. Maar nu, voor het eerst sinds ooit, heb ik weer hoop op een mooie toekomst voor de aarde en de mensheid. En in de wereld na 2012 zoals die door de ‘groten der ascensie’ wordt geschetst, en zoals die nu tot stand aan het komen is, wil ik WEL leven.

Vandaar dit document over ascensie. Ik kan het je aanbieden, en als je het onzin vindt, laat je het liggen. That’s it, en verder niks. En ik zal proberen me verder niet als een Jehova’s getuige te gedragen, okee? 😉

* Noot: Overigens betekent het Latijnse woord ‘religio’ niets anders dan ‘verbinding’ [tussen De Bron (of, zo je wilt: God) & de mens, en tussen mensen onderling]. Dus wanneer ik het gebruik, is het meer in dat opzicht.

<<   >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

The Carien Foundation - carien.org