Carien Hoekman en de HARTwerkers nodigen je uit voor

From The Heart’s Kerstspecial

Op zaterdagavond 17 december maken we er een bijzondere From the Heart-avond van!
Gezelligheid, samen-zijn, verbinding met jezelf en elkaar is de essentie van het werk van Carien Hoekman met From the Heart én van het vieren van Kerst. Daarom deze Kerstspecial!

In een prachtige smaakvolle Kerstsfeer, binnen en buiten, heeft iedereen de kans om het samen-zijn en de verbinding te ervaren! Er is live muziek, een kampvuur, een spirituele speurtocht en hapjes en drankjes. En natuurlijk is er een From the Heart- (of is het een Kerst-verhaal?) van Carien!

Wat betekent het voor onszelf en onze omgeving als we meer vanuit ons hart leven? Kun je je hartsenergie ervaren en voelen? Wat betekent het als je je vanuit je hart verbindt in plaats van met je hoofd?

Wij vinden wat een ander vindt en doet vaak belangrijker dan wat wij zelf zouden willen. Leven in een samenleving die naar buiten is gericht, doet iets met ons mens-zijn. Meer en meer realiseren we dat alle wijsheid van binnen zit. Als je goed om je heen kijkt gebeurt er momenteel heel veel met ons. De één krijgt een burn-out en weer een ander is het woord “MOETEN” helemaal beu. Aan alle kanten voelen we de hete adem van de crisis en dat heeft (soms) grote gevolgen voor ons mensen. Er is verandering op komst. Een verandering in de manier van hoe wij met elkaar willen omgaan en leven. We willen een wereld die meer liefdevol en begripvol is. En dit willen we niet alleen met Kerst!

Wij nodigen je van harte uit om From the Heart’s Kerstpecial mee te maken!

Met een warme groeten,

Carien & hartwerkers


Praktische informatie
Zaterdag 17 december 2016 vanaf 20:00 uur
Witvennenweg 8 Weert
Opgeven: via de aanmeldpagina of info@fromtheheart.nu er is beperkt plaats in onze knusse schuur dus reserveer tijdig!
Bijdrage €15,00 (kinderen tot 12 jaar gratis), incl. koffie, thee, hapjes en chocolademelk en glühwein.

small-heart
Dit initiatief wordt van harte ondersteund door LIET.