The New World Order

7-3-2012

Het complete doch verontrustende plaatje: The New World Order

 

De aarde en ons zonnestelsel ondergaan veranderingen, de mensheid is in transformatie, het universum ondergaat wijzigingen, en we hebben contact met buitenaardse beschavingen die ons willen helpen bij de komende shift. Maar dat is nog lang niet alles over de ascensie.

Langzaam maar zeker komt aan het licht wat en wie ons honderden jaren gevangen heeft gehouden. Dat is een hele geschiedenis, en ik vroeg me af hoe ik die in godsnaam op papier zou moeten krijgen. Dus ging ik zoeken op internet. Het duurde lang voordat ik een geschikte versie van het verhaal vond, maar over de onderstaande ben ik zeer tevreden. Dit schrijft Arjan Bos erover, een werkelijk uitstekende samenvatting!

[link: http://www.earth-matters.nl/164/28/willen-wij-weten/nieuwe-wereld-orde.html

N.B.: In het online artikel van Arjan Bos staan ook alle youtube-filmpjes. Die heb ik er hieronder tussenuit gelaten]

 

Arjan Bos over de Nieuwe Wereld Orde:

“Op de overheid is van alles aan te merken maar ze zorgt uiteindelijk toch redelijk voor het grotere geheel. Wij proberen onze hypotheek op te brengen en voor de rest zo comfortabel mogelijk te leven. Niets aan de hand toch? Wel dus. Als je je oor te luisteren legt buiten hetgeen de gevestigde media ons voorschotelt, dan lijkt het in eerste instantie alsof men over een andere planeet praat. De contouren van de Nieuwe Wereld Orde (=schaduwregering; zie voor uitleg de alinea’s hieronder, noot MD) en hun agenda worden, als je weet waar je op moet letten, langzaam maar zeker zichtbaar.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen volgen hier drie van de veronderstelde doelen van de Nieuwe Wereld Orde:

– één NIET democratisch gekozen wereldregering

– één wereldreligie

– het ‘reduceren’ van de wereldbevolking tot een beheersbare 500 miljoen.

Om dat te bereiken gebruiken ze voor ons onbekende maar zeer krachtige mind-controltechnieken als bijvoorbeeld HAARP, Chemtrails, RFID Chips, subliminale boodschappen en manipulatie van voedsel, drinkwater en stroom.

Een groot aantal bedrijven, regeringen, overheidsorganen, organisaties, koningshuizen en families werkt op dit moment samen als wegbereiders voor de Nieuwe Wereld Orde, die ook wel de Illuminati, One World Order, New World Order of schaduwregering genoemd wordt. Met een volledige opsomming zou je aan een A4’tje niet genoeg hebben.

Hier volgen een paar belangrijke schakels: het militair-industriële complex (met bijv. de Carlyle Group en Lockheed Skunkworks), het bankwezen, de Bilderberg-groep (zie www.danielestulin.com), de meeste koningshuizen (waaronder Beatrix die vaak aanwezig is op de ‘geheime’ Bilderberg conferenties), de Windsors, Rothschilds en Rockefellers, World Trade Organisation, World Health Organisation, Food and Agricultural Organisation, United Nations, European Union, African Union, North American Union, het geheime genootschap Skull & Bones, het Vaticaan, vertakkingen binnen de Zionisten en Vrijmetselaren, Codex Alimentarius Commission, de farmaceutische- en biotechindustrie. Het conglomeraat van de gevestigde media staat volledig onder controle van deze club en wordt handig als verlengstuk gebruikt, enerzijds voor propaganda, anderzijds voor geheimhouding.Noot MD: Dit hebben we wel kunnen zien aan het schandaal rond Rupert Murdoch! 

In de voorbeelden die volgen wordt een zeer beknopt beeld geschetst van een aantal ondersteunende acties ten behoeve van de agenda van de Nieuwe Wereld Orde. Zorg dat je goed in je stoel zit, want dit wordt een ruig ritje. Achter elk van deze punten schuilt een wereld van feiten waarnaar diepgaand onderzoek is gedaan. De verwijzingen dienen als leidraad en een eerste aanknopingspunt:

<<   >>

One thought on “The New World Order

 • 13 June 2012 at 06:40
  Permalink

  Ik vind verhalen op het internet over de bildenbergjes,de nieuwe wereldorde,en alles wat daar bij komt kijken.
  Ik probeer contact te zoeken met de schrijvers van deze artiekelen,Oldenkamp,Bos enz het vreemde,het lukt niet.

  Persoonlijke i mail adressen, dat wil ik hebben, ik heb voor hum zeer veel aanvullende informatie,over de nieuwe wereldorde.

  Het lijkt wel of deze heren wel dan niet bewust besmet zijn met de normen van de nieuwe wereldorde,het niet kunnen mogen comuniceren met hun
  Ze zijn moeilijk of.niet toegankelijk voor het burger publiek, er lijkt wel een commercieel handeltje te bestaan over het schrijven van de nwo zonder aanvullende informatie om eens te kijken wat we er aan kunnen doen.

  Je geloofd het het niet, de meeste geschreven artiekelen over de nieuwe wereldorde op het internet worden links, rechts onder of boven vergezeld met reclame uit de nieuwe wereld orde, het is nog veel erger dan je voor mogelijk houd, iedereen is besmet, zonder het zelf in de gaten te hebben.

  Niemand lijkt er onderuit te komen, zelfs de nieuwesblogs over een betere wereld, een ellitair groepje pratend over de NWO, ze lossen zo niks op.
  Er zijn mogelijkheden om de NWO een hak te zetten, het lijkt wel of dat niet de doelstelling is.

  Alles begint met comuniceren, mijn mail staat vol met verzonden berichten
  Ingekomen berichten,dat cijfertje veranderd niet zo vaak

  Herman
  hermansjonnie@gmail.com

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

The Carien Foundation - carien.org