Donaties

De activiteiten van de Stichting Carien zijn in nog geen jaar enorm toegenomen. We bereiken steeds meer mensen tijdens de activiteiten ‘binnenshuis’, maar ook tijdens het uitdelen van bloemen en knuffels in het centrum van Roermond en bij het Zelfregie-centrum in Weert. En daar zijn we heel blij mee.

Voor deze activiteiten zijn we afhankelijk van donaties, waarvoor we hier een oproep willen doen. Twee voorbeelden waarvoor we donaties nodig hebben.
Het nieuwste initiatief ‘Hart voor Tuin’ is nog maar net begonnen. Natuurlijk zijn er zaden, stekken, planten nodig om mee te beginnen. (In de toekomst kunnen we meer en meer vanuit eigen zaadwinning telen.)

Bloemen voor de maandelijkse actie, krijgen we met een fikse korting van een bloemist, waar we heel blij mee zijn. Toch blijft het een kostenpost en waarschijnlijk moeten we binnenkort ook heel wat meer bloemen bestellen. Tijdens de laatste actie waren bloemen in een mum van tijd uitgedeeld, mede doordat steeds meer satsang-gangers mee gaan doen!

Donaties zijn welkom in het regenboog-hart in de Satsang-ruimte, maar kunnen ook gestort worden op rekeningnummer NL41 ABNA 0812 6188 74 ten name van Stichting Carien en graag met vermelding donatie.

Translate »

Stichting Carien - carien.org