Satsang met Carien

Je hebt de nodige cursussen, lezingen en opleidingen gedaan, boeken gelezen, leermeesters gehoord en ervaren, dagelijkse meditaties en oefeningen gepland en toch blijkt het nog zo moeilijk om die staat van bewust-zijn te leven.

Satsang is dé kans om in contact te komen met de waarheid van wie je bent.
Alleen al het zitten in de energie van Carien wakkert de niet-persoonlijke helderheid en liefde die al in ons allemaal aanwezig is aan. Met humor en de scherpste reacties. Ze is niet bang om te spreken over de moeilijkste onderwerpen voor de mind.

Als je een Satsang bijwoont, komt je geest naar de oppervlakte. Dat is precies waar een echte zoeker naar op zoek is. Een echte zoeker heeft genoeg van zijn eigen verhalen en zal Carien als een verademing ervaren.
Controversieel en met een no-nonsense mentaliteit. Door velen wordt ze de “koppensneller” genoemd, deze witte leeuw zal dwars door je heen kijken. Zo ontdek je geleidelijk aan wat echt is en wat niet.

Een wekelijkse Satsang is een moment van bezinning en verbinding. Thuiskomen bij jezelf en voeding geven aan de ziel. Tijdens deze bijeenkomsten wordt je uitgenodigd om vragen te stellen die je op dat moment in je leven voelt en ervaart.

Als je eenmaal een hint van je ware zelf hebt gehad, is er geen weg meer terug.

Wil je online een Satsang bijwonen? Bekijk ons ​​programma en doe gerust mee!
Klik hier voor de komende Satsangs en retreats, zowel online als live.