Verblijf bij Carien

Steeds meer zielen voelen zich aangetrokken tot de hartenergie. Ze besluiten Carien te bezoeken om dichtbij iemand te zijn die zoveel liefde uitstraalt. Om diepere begeleiding te ontvangen en op een dieper niveau verbonden te zijn met de waarheid en liefde waar Carien over spreekt.

We bieden korte en lange verblijven aan voor diegenen die  hun hart zoeken.

Accommodaties
We hebben een gastenverblijf dat comfortabel plaats biedt aan 2-4 personen. De plaatsen zijn beperkt dus zorg ervoor dat je op tijd reserveert.

Wil je je eigen slaapgelegenheid meenemen?
Voor wie met een tent reist, raden we af om in de wintermaanden (21 november – 21 februari) in een tent te verblijven omdat de temperatuur ’s nachts kan dalen en de wind kan aantrekken. (Een yurt of andere wintervaste tent is mogelijk)

Verblijven met uw camper of caravan is het hele jaar mogelijk.

Tent, slaapzak of slaapmatras lenen? We hebben een beperkt aantal tenten en uitrusting beschikbaar die u kunt lenen. Vragen staat vrij.

Wil je op een andere manier deel uitmaken van stichting Carien? Bijvoorbeeld om te helpen bouwen en onderhouden van onze mooie plek in Spanje. Of misschien wil je ons een handje helpen in de keuken, de werkplaats of in de tuin.

Voor vragen en een overzicht van de exacte prijzen en accommodaties vul je ons contactformulier in.
Of mail naar Questions@Carien.org